TrackMania Nations Forever toernooi!

Nu TMNF al een tijdje uit is, vonden het wel eens tijd om jullie de kans te geven om jullie skills te laten zien aan jullie mede-fokkers. Naast natuurlijk eeuwige roem, valt er ook nog een leuk prijsje te winnen. Degene die in de top 3 staan krijgen namelijk voortaan de mogelijkheid om alle skins in te stellen.

Het toernooitje wordt volgende week zondag om 20:00 gehouden. We spelen vijf tracks. In elke track krijgen jullie 10 minuten lang de kans om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten. Na de 5 tracks worden vervolgens al je tijden bij elkaar opgeteld, deze tijd is je eindtijd. Degene die de laagste eindtijd heeft wint. Er zullen ook verschillende crewleden meeracen, dus dit is je kans om een van ons te vernederen!

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om een avondje te racen, stuur dan voor vrijdagavond 23:59 een PM naar Frankii met daarin je ingame-naam. De servernaam en het wachtwoord worden dan de dag erna naar je opgestuurd. Te laat komen is opzich niet zo heel erg, maar je moet sowieso een tijd hebben staan bij alle tracks. We hopen natuurlijk zoveel mogelijk van jullie aanstaande zondag te zien!

Als je trackmania nations forever nog niet op je computer hebt staan, download hem dan hier.


Vrooom!