FOK!ker van de week: Viswijfje

Iedereen denkt dat ze een kloon is. Maar is dat ook zo? Wij vragen het aan de FOK!ker van de week: Viswijfje.

Op verzoek is de tekst niet geredigeerd.

Ben je een kloon?
Haha nee hoor! Ik ben gewoon lekker mezelf! Ik heb wel een kloon trouwes, brenba, maar dat was toen omdat me user gehackt was!

Wat vind je er van dat mensen denken dat je een kloon bent?
In het begin vond ik het vervelend omdat t voelde alsof ze me niet serieus wilde nemen!
maar nou vind ik t minder erg want de mensen die ik leuk vind op fok kennen me als mezelf en de rest is gewoon DOM! ik heb nou al heeel vaak op die vraag moeten beantwoorden dan moeten ze het toch wel weten!

Je bent niet echt geliefd bij veel users, vind je dat erg?
Wie zegt dat? Ik vind fok net de wereld: sommige mensen vind je leuk en andere niet. Sommige mensen denken alleen maar aan wie ze stom vinden maar dat noem ik negatief! Ik let liever op de lieve mensen zoals bevoorbeeld robin2130, dokie en Yvonne!

Hoe bevalt het werken op de markt?
leuk hoor! Het is altijd gezelig om een praatje met de mensen te maken, en ook leuk dat mensen me soms bevoorbeeld op straat ook herkennen! Sinds een jaar ben ik 2e verkoopster geworden met meer verantwoordheid dus dat is ook wel leuk. Ik ben er ook best trots op!
Ik wil later mischien wel erges anders gaan werken, bevoorbeeld iets verkopen wat ik ook leuk vind. (Ik heb niks met vis haha maar we hebben zo gezellig team dat ik nog niet weg wil hoor!) Of mischien wat anders, ik ga volgend jaar namelijk studeren voor visagie!

Word je wel eens herkend door FOK!kers als je in de kraam staat?
haha dat weet ik eigelijk niet! Ik denk wel soms van mensen 'zou die ook van fok zijn??' maar dat kun je niet zien hee! Maar als er weer iemand van fok langs komt moet ie maar zwaaien haha dan geef ik wel korting! en als yvonne langskomst dan krijgt ze een knuffel! Ik vind dat zo lieve vrouw!

Edit: o er was 2 weken terug een blonde jongen met krulletjes die naar me zwaaide maar ik niet wist wie het was! ik dacht dat dat gewoon voor te flirten was maar mischien was die wel van op fok! als ie dit leest: sorry dat ik niet terugzwaaide hoor, ik vond je niet leuk genoeg voor te flirten maar als je gewoon zwaaide had ik teruggezwaait hoor!!!

Je deed mee aan Beauty en de Nerd - FOK! editie, hoe was dat?
Ik heb het zelfs verzonnen hoor! Het was heel gezelig om met ze alle zo’n wedstrijd te doen! We moesten gedichtjes maken en dates verzinnen dat was wel lachen! En er was ook een serieuse opdracht voor wereldvrede te organiseren! Dat vond ik heel mooi: dat je van een spelletje toch wat kan leren!
maar wat stom was dat de jury de finale niet afmaakte!!! Ik en huhu zouden winnen namelijk maar toen zijn ze met de wedstrijd gestopt! Maar als ladida en wurm beter waren hadden die echt wel gewonnen dus dat vind ik echt oneerlijk! Maar ik vond het toch wel leuk hoor en ik heb huhu er ook door leren kennen: dat is echt een scheet!

Je hebt je eens laten overhalen tot een IQ-test, waarom dat?
Oja!! Ik was het zat dat iedereen steeds zeikte van Viswijfje is dom! Vooral ladida doet dat echt heel vaak omdat ik welles typfouten maak (van de snelheid!) en niet meer op school zit. Ik heb toevallig gewoon me diploma en nu een leuke baan dus ze moeten niet zeiken!!! :6
Dus toen heb ik in dit topic voorgoed gezegt dat ik niet dom ben!!!

Je account is pas gehacked, zijn er nog rare dingen gebeurd?
dat was echt een fuckstreek! na me werk stonden ineens berichten van me in topics die ik geeneens es kende (over hans klok enzo ) en daarna ook hele erge beledigingen!! volges mij was het ladida want het was vlak voor de finale van beauty en de nerd die IK ging winnen!!! (of iemand voor haar want ik denk niet dat zij dat zelf kan )
het was trouwes al de 2e keer maar die eerste was een beetje me eigen schuld omdat ik me wachtwoord voor de grap op t forum had gezet toen hadden ze zelfs me wachtwoord verandert!!!
ik vind het maar kinderachtig hoor! je moet van andermans spullen afblijven! mensen die dat doen hebben geen opvoeding gehad

Je hebt in het Onzin-forum een serie gehad 'Wie wordt de man van Viswijfje'. Is het wat geworden?
Haha dat je dat nog weet wat grappig! Dat was nog leuker dan beauty en de nerd want ik heb zelf de opdrachten gemaakt! er waren allemaal mannen van fok die opdrachten voor me deden voor wie de beste was, maar eigelijk vond ik alleen –SL- vanaf het begin de leukste!! maar we zijn nooit echt uit geweest hoor het was meer een grapje voor op het forum!

Je man die je via FOK! kreeg kwam niet van FOK!, maar werd een zekere Jeffrey. Al gesekst met hem?
Dit vind ik niet zo leuke vraag! het is al een paar maanden uit met jeffrey en dat weten jullie best! we waren bijna een maand samen, dus van dat seksen kun je zelf ook wel verzinnen of ben je achtelijk??

Hoe zit het met die andere vriendjes die je hebt gehad, waarover je ook topics hebt geopend op FOK!?
Ik heb nog nooit topics geopend over vriendjes! Ik vind fok en me prive 2 dingen en dat gaat niet samen! behalve jeffers heb ik ook maar 2 serieuse vriendjes gehad hoor en toen zat ik nog geeneens es op fok!

Heb je al nieuwe ideëen voor op FOK!?
Voor topics te maken bedoel je? als ik ideeen bedenk dan doe ik ze meestal meteen dus alles staat al op het forum hoor! ik heb wel pas een nieuw spel bedacht 'knokken voor een kleurtje'! daarmee kon je een moderator winnen alleen lukte dat niet echt. Maar ik verzin nog wel meer hoor! en ik ben ook al een paar weken met een heel bijzonder topic bezig maar die komt pas als ie af is!

Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
annefloor was op bezoek en we waren aan t vervelen dus toen gingen we opzoeken wat er te doen was, en toen kwam ik in me eerste topic!! de eerste posts hebben we ook samen gedaan toen was het meer voor te geinen maar daarna ben ik lekker gebleven

Hoe kom je op je username?
Vooral natuurlijk omdat ik vis verkoop! En me sterrebeeld is ook vissen! Me vriendinen noemen me al heel lang viswijf. Het is ook altijd me namaaknaam als we bevoorbeeld gaan bowlen. Danielle is dan Kwispel en ik ben viswijf Ik heb er ook een t-shirt van

Wie mogen er wat jou betreft onmiddelijk een ban krijgen?
ik hou niet van veroordelen dus dat doe ik niet! oordelen doet er maar eentje en die zit boven
en geen fok lijkt me ook kut hoor! laatst was fok een weekend weg en verveelde ik me echt de flikkers! maar ik hou niet van mensen die andere afzeiken zoals ladidadi soms doet en bevoorbeeld berendd mag van mij wel weg want die heeft me heel lang gekliert! Kwam ie in elk topic zeiken dat ik stom ben dat ik dacht laat me met rust man!

Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
Ik zou strenger zijn voor klieren! sommige mensen van fok doen dat best veel en daar word niks aan gedaan Of dat je een topic opent maar mensen over hele andere dingen gaan praten dat mag ook niet Iedereen moet aardig zijn voor elkaar en als ze dat niet kunnen moeten ze maar weg!!! ook is dr te veel negatief en zeiken! bevoorbeeld de klaagbaak! een Blijbaak over de leuke dingetjes is toch veel leuker!!!

Wat zou je nog willen weten?
ik zou welles willen weten wat er in de geheime forums van de moderators staat!! of ze veel roddelen en hoe ze daar doen! en of er grote geheimen zijn die ze de users niet vertellen!!

Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
Of je vis lust!!