FOK!ker van de week: Nuongirl

Ze zit al lang op FOK! en woont zo'n beetje op FOK!sport. Maar ook de andere onderdelen van FOK! zijn voor haar niet vreemd. Ze krijgt er nu zelfs een grotere rol in. Want Nuongirl gaat vanaf nu de userinterviews verzorgen. Tijd dus om haar hier eerst voor te stellen!

Nuongirl
Nuongirl inclusief FOK!shirt

FOK!
  • Hoe zou je jezelf willen omschrijven?
    Vrouw, wijnliefhebber, sport- en leesfreak, genealogie, af en toe een chaoot, bijna altijd met een goed humeur en nieuwsgierig.

  • Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
    Ik zou het niet meer weten Waarschijnlijk was ik nutteloos aan het surfen en kwam ik opeens FOK! tegen. Daarvoor had ik er in ieder geval nog nooit van gehoord.

  • Je voert het bewind over FOK!sport. Is dat veel werk?
    Ja, maar wel heel erg leuk werk en ik doe het natuurlijk niet alleen. Naast de sportcrew in bedwang houden, zorg ik samen mijn twee mede-SiteAdmins ervoor dat alles achter de schermen bij Sport ook goed verloopt. Zoals de managerspellen en of er genoeg nieuws is.

    Voor de evenementen (voetbal, Formule 1, etc.) zorgen we ervoor dat we van tevoren weten wie wat doet zodat we niet voor verrassingen komen te staan. En sinds kort sturen we ook sportcrew naar evenementen toe. Zo was WeebI op het Europees kampioenschap voetbal voor spelers onder de 21 jaar.
    Daarnaast is JJdJ1984 eergisteren naar de persconferentie geweest van Bavaria Racing, het evenement dat in augustus in Rotterdam wordt gehouden.

  • Welke sporten vind je zelf het leukste?
    Formule 1 en voetbal, en daarnaast in de winter langebaanschaatsen.

  • Je bent verantwoordelijk voor een derde van alle nieuwsposts op FOK!sport. Hoe krijg je dat voor elkaar?
    Geen leven hebben Ik zat geruime tijd zonder werk, en verveelde me vaak, dus ging ik nieuwsposten. Nu werk ik weer, dus is het wel minder geworden, aangezien ik op mijn werk helaas niet mag FOK!ken. Maar het posten van sportnieuws is naar mijn idee toch het leukste wat er is.

  • Kom je ook weleens op andere plekken op FOK!?
    Jah, vooral op de Frontpage en het Forum. Maar op de Weblog, Games en het Fotoboek ben ik ook geregeld te vinden. Het meeste zit ik op Sport natuurlijk.

  • Jij gaat vanaf volgende week de userinterviews verzorgen. Wat ga je compleet anders doen?
    Het concept zoals het nu is, is prima denk ik. Wat me wel leuk lijkt, is twee totaal verschillende users vragen aan elkaar laten stellen. Maar goed, dat is iets om uit te werken. In ieder geval wil ik wel meer interactie met de users.

  • Welke users staan op je verlanglijst voor een interview?
    Een heleboel!

  • Wie van de mensen die al geïnterviewd zijn zou jij nooit gevraagd hebben?
    Ik vond tot nu toe alle interviews die ik gelezen heb leuk. Je leert zo iemand eens van een compleet andere kant kennen. En users waarvan je anders nooit van had gehoord.

  • Wie mogen er wat jou betreft onmiddellijk een ban krijgen
    FiPo-roepers. Ik erger me er dood aan. Het schijnt een sport te zijn om (vooral op de Frontpage) om zo snel mogelijk de eerste post te hebben. Wat de lol ervan is, daar ben ik nog niet achter.

  • Je moet kiezen: ziggyziggyziggy, dennistd, Magneet, RedFever007 of Svensational?
    Dat is een kutvraag Met de één heb je nu eenmaal meer dan de ander. Maar goed, ik moet toch iemand kiezen. Dan zou ik gaan voor Redfever met ziggyziggyziggy er vlak achter aan. Beiden zijn, net als ik, site-admin op sport, maar doen dat vooral achter de schermen, waar je als user dus weinig van merkt. Toch zijn ze beiden van onschatbare waarde voor FOK!sport.

  • Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
    Dan zeg ik nee Als admin heb je de verantwoordelijkheid over alle subsites, en dat is imo niets voor mij. Laat mij maar lekker bij Sport

  • Als FOK! ermee zou stoppen, hoe groot is het gat dan waarin je valt?
    Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er geen last van zou hebben. Maar gaten zijn er om op te vullen En daarnaast heb ik zat andere hobby's waar ik dan weer meer tijd voor heb.

  • Wat heeft FOK! je opgeleverd?
    Veel lol, meetings met leuke mensen en als Site-admin stress omdat dingen op tijd klaar moeten zijn.

    Buiten FOK!
  • Wat doe je in het dagelijkse leven?
    Ik werk sinds april op een adminstratiekantoor als receptioniste. Naast FOK!ken ben ik dol op lezen, films kijken en muziek.

  • Heb je een relatie?
    Nope

  • De vraag van Dirkh: Voor welk topic op het forum dat jij geopend hebt, schaam jij je nu? En als je op de FOK!weblog komt, waar kijk je dan het eerst naar?
    Ik open amper topics op het Forum, en de topics die ik geopend heb schaam ik me niet voor. Op de Weblog kijk ik vaak bij de brainbrekers, ben dol op denkspelletjes namelijk.

  • Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
    Stel, je hebt FOK! gekocht. Welke subsite flikker je er als eerste uit en waarom? Wat voor subsite komt ervoor in de plaats?

  • Met wie zou jij nog wel eens in Boe's lijstje willen staan?
    Redfever007, JJ en ziggyziggyziggy.

  • Op welke vraag zou je nooit antwoord geven?
    Iedereen mag alles van me weten behalve mijn pincode

  • Welke user ga je voor volgende week vragen?
    Voor jullie een vraag, voor mij een weet.