FOK!ker van de week: Armageddon

"Ik ben impulsief, humoristisch, makkelijk in de omgang, en volgens wijlen mijn oma heb ik mijn voorkomen mee!" Actieve reaguurder op GeenStijl en FOK!ker Armageddon is deze week de FOK!ker van de week.

Slarioux
"Als je een lening wil dan moet je een stapel formulieren invullen. Waarom niet als je een kind wilt?"

FOK!
 • Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
  Ik zat op mijn werk ergens in het jaar 2000 en verveelde me de tiefus. Via een link op Google kwam ik toen terecht op het FOK!forum. Ik zag een topic van Ulx die zijn porem aan het showen was en ik dacht dat ga ik ook doen!

 • Waar kunnen we je allemaal van kennen op FOK!?
  Voornamelijk van mijn botte topics en vroeger mijn aanwezigheid op diverse meetings. Het vrouwelijke deel van FOK! zag mij al snel zitten.

 • Je bent enorm lang geband geweest. Weet je nog waarom?
  Dat weet ik nog heel goed. Op een avond maakte ik het te bont en ik zei tegen Yvonne dat ze eens van de computer vandaan moest rotten en voor haar kinderen moest gaan zorgen. Ook maakte ik nog ergens een opmerking over haar theezakjes.

 • Je blogt ook veel. Hoeveel weblogs en fora heb je nu zelf gehad?
  Ik ben uit onvrede met FOK eerst het FUK!Forum gestart samen met MirrorMan. Dit was toch wel erg gezellig moet ik zeggen. We hebben zelfs een paar heuse meetings gehad in die tijd. FUK!Forum ging ter ziele toen MirrorMan het op een gegeven moment een keer op zijn heupen kreeg en de hele handel had gewist. Mijn huidige usericon is trouwens nog gemaakt door MirrorMan.

  Hierna heb ik nog een aantal jaar het WOEST!Forum gehad. Dit was eigenlijk wel een heel goed lopend forum, maar omdat het zo druk werd en het veel geld ging kosten moest de stekker eruit. Het WOEST!forum bestaat nu trouwens nog steeds en word nu gerund door Tjimkje aka Dakota.

  Mijn laatste weblog was Likmijnkanaal.com Door tijdgebrek en ook weer het geld heb ik dit overgedragen aan TheSaint. Deze beste man ken ik nog van de begintijd op GeenStijl.

  Het laatste blog was Verkeerdverbonden.nl. Dat is nog actief, maar ik moet er nog een nieuw doel voor vinden.

 • Het verhaal gaat dat je ooit zoveel zat te bloggen dat je je baan kwijt raakte. Hoe zat dat?
  Ik denk dat jij bloggen en reaguuren door de war haalt. Bloggen deed ik niet zoveel. Reaguuren wel. Het verhaal waar jij op doelt komt uit de begintijd van GeenStijl. De stukjes die daar verschenen en het daaruit voortvloeiende geschop tegen de gevestigde media grepen mijn aandacht en lieten mij niet meer los. Vooral het stuk over de anti-rook-stichting Stivoro was geweldig. Remember Pinokkio Prins? Ik werkte in die tijd op een helpdesk. Wanneer er geen telefoon was zat ik op GS. Ik ben toen inderdaad ontslagen, maar dat was meer omdat het net beginnende bedrijf in de shit zat qua financiŽn en mij eruit wilde werken op deze manier. Gelukkig heeft mijnheer Fleischbaum van GS toen snel voor een vervangende job gezorgd.

 • Je bent ook berucht op GeenStijl. Even een willekeurige reactie die je daar gegeven hebt: 'Uit wat voor tokkie komt dit figuur eigenlijk? Wat een harses zeg. Ik eis kamervragen voor de invoering van een bevruchtingsbewijs. Dit kan zo niet langer.' Is dat typisch Armageddon?
  Dit is typisch Armageddon. Het is toch ook zo? Ik bedoel kijk naar de huidige maatschappij. Elke tokkie kan gewoon beslissen om een kind te 'nemen'. Zo'n kind is toch veroordeeld tot een kansloos bestaan? Als je een lening wil dan moet je een stapel formulieren invullen. Waarom niet als je een kind wilt?

 • Je moet kiezen: GeenStijl of FOK!?
  Ik moet kiezen? Ik kan niet kiezen. Ik vermaak mijzelf op beide. Ik doe mijn ding. Ik moet wel zeggen dat op FOK! een voornamelijk links publiek zit en op GeenStijl een voornamelijk rechts publiek. Zo houd ik mijn beeld van de huidige maatschappij een beetje op orde.

 • Klopt het dat GeenStijl-gebruikers standaard PVV-stemmers zijn die alleen de Telegraaf geloven?
  Nee dit klopt voor geen ene meter. Haha! Wie heeft je dat wijsgemaakt? Ik denk dat dit beeld ontstaan is omdat de GS crew in het begin en nu nog steeds stigmatiserende stukjes schreef, puur om de discussie op gang te brengen. In het begin van GS waren er hele leuke discussies gaande over deze onderwerpen en daarbij waren zowel tegen- als medestanders aanwezig. Die discussies waren best van een hoog niveau. Sinds GS commercieel is gegaan is de PVV aanhang erg gestegen. Ik denk dat dat te maken heeft met de bekendheid van GS en het vage volk wat dat aantrekt...

  De nieuwe reaguurders worden overigens net zo hard door een bushokje getieft als op FOK. Dat wil zeggen dat kaalkopjes of andere extreme tiepjes snel worden geband op GS. Overigens is het zo dat het niveau op GS door het bannen van ongure types erg hoog is eigenlijk. Zowel PVV aanhangers als SP als VVD aanhangers zijn er vertegenwoordigd. Dat is ook de reden dat veel stukjes meer dan 300 comments hebben of meer.

 • Zou je bij de FOK!crew willen?
  Dit is een moeilijke vraag. Misschien wel.

 • Welke?
  Als ik het doe dan moet ik de sidekick worden van Yvonne. Voor minder doe ik het niet.

 • Hoe ben je nu thuis?
  Ik zit nu gezellig op de bank met mijn Merel. Merel ligt naast mij naar het televisieappraat te loeren. Ik zit nu als een achterlijke dit interview in te tikken. Je hebt gelukkig niet zoveel vragen.

 • In de crew is het vermoeden dat je thuis rustig bent en onder de plak zit...
  Hahahaha! Nou ik kan je verzekeren dat dit zeker niet het geval is. Merel en ik hebben beiden even veel te zeggen in huis. We vullen elkaar goed aan. Ik heb ook zo mijn vermoedens over de crew trouwens, zitten die niet elke avond achter de pc omdat ze geen vriendin hebben? Te lelijk zijn? Niet anders te doen?

 • Mis je je grote vriendin Semtex niet?
  Semtex? Hahaha! Dat is een beetje uit de begintijd van FOK! Uit de tijd dat ik mijn foto’s ging posten net zoals Ulx. Vanaf dat moment hadden wij al een haat/liefde verhouding. Tegenwoordig hebben we vrede met elkaar hoor. Ik zie haar eigenlijk bijna niet meer op FOK! Ik hoop dat het goed met haar gaat en geef haar hierbij even een kusje.

 • Wat heb je eigenlijk tegen negers?
  Ik heb niets tegen negers, ik heb alleen iets tegen criminele negers, net zoals ik iets heb tegen criminele Marokkanen en criminele Nederlanders etc. etc….

  Je doelt waarschijnlijk op mijn topic over de Nigerianen? Ik zorg alleen dat ik zoveel mogelijk van hun tijd verkloot zodat ze geen andere onschuldige slachtoffers kunnen maken.

 • Waarom ben er zo op gebeten oplichters te ontmaskeren?
  Ik kan niet tegen onrecht. Als mensen onrecht wordt aangedaan en ik weet ervan, dan zal ik er alles aan doen om dat recht te zetten. Ik haat 'mensen' die andere mensen oplichten om er zelf beter van te worden.

 • Heb je enig idee hoeveel notes je hebt en wat er in staat?
  Ongetwijfeld een hele berg notes en waarschijnlijk staat daar iets in van 'ga eens dood' en meer van zulks. Ik was in de veronderstelling dat er iets meer toegestaan was op FOK! en ging eens even flink los. Vorige week kreeg ik nog een weekban omdat ik een felicitatie topic opende in het Onzin-forum voor Brechtje. Daar was niets mis mee dus ik denk dat het andere de doorslag gaf.

 • Wie mogen er wat jou betreft onmiddellijk een ban krijgen?
  Alle baggerusers. Onzin is niet meer zoals het vroeger was. Er is geen humor meer tegenwoordig, er zijn alleen maar infantiele breezers. ;-)

 • Nikky, Danny, Yvonne, Jump, NJ, Duderinnetje, Lucille of Shmoopy?
  Danny, het kon een broer van mij zijn. Net zo impulsief en opvliegerig als ik. Het valt me mee dat hij het FOK!forum nog niet ter ziele heeft gebracht.

 • Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan als eerste veranderen?
  Ik zou samen met Yvonne een dictatuur starten. Meteen alle wereldvreemde mensen van FOK! bannen en het Truth-forum schrappen. Wat een gelul in de ruimte!

 • Als FOK! ermee zou stoppen, hoe groot is het gat dan waarin je valt?
  Gat? Welk gat? Ik heb mijzelf prima vermaakt tijdens mijn vier jaar durende ban. Ik heb FOK! niet nodig om leuk te leven. Ik heb leuk werk en prima collega's, ik heb een schat van een vriendin, een heel gezellig en leuk huis in Den Haag met een grote tuin en drie ondeugende katten. En ik heb geweldige vrienden. Dus ik vermaak mijzelf wel.

 • Wat heeft FOK! je opgeleverd?
  FOK! Heeft mij veel plezier opgeleverd, en nog steeds. Ik kom er elke dag. Gezellig een beetje lullen met de vaste kliek. – Merel breekt in: Ehh…. Vergeet je niet iemand?!?!?

  Buiten FOK!
 • Wat doe je in het dagelijkse leven?
  Ik ben 32 jaar en werk als ICT manager. Na de LTS Electrotechniek ben ik gestopt met m'n opleiding. School was niets voor mij. Ik kon volgens de CITO toets op de basisschool naar het VWO maar daar had ik echt geen zin in. Ik ben niet van het studeren maar meer van het doen. Vandaar mijn keus voor de LTS. Geen slechte keuze bleek later. Ik ben op mijn 17e al gaan werken in de retail. Eerst stereotorens verkopen bij de voorloper van de MediaMarkt en toen doorgegroeid naar de technische dienst computer-reparatie. Daarna naar een echt ICT bedrijf en toen ICT manager. Zo zie je maar, met een vlotte babbel en een stel hersens kan je toch heel aardig terecht komen.

 • Je hebt dus een relatie...
  DUH! Ik heb sinds m'n twaalfde nooit zonder gezeten eigenlijk. Op het moment alweer zes jaar met Merel, die ik ontmoet heb op FOK! Ik heb er extragratis een hele leuke schoonmoeder in de vorm van JustMe bij gekregen. Merel en ik wonen nu alweer een jaar samen in Den Haag en zijn erg gelukkig.

 • Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
  Ken jij Armageddon? Wat vind jij van hem?

 • Met wie zou jij nog wel eens in Boes lijstje willen staan?
  – Merel breekt in: *pats*boem*krab*dreun*onder-de-plak-doet* Niemand natuurlijk!!!

 • Op welke vraag zou je nooit antwoord geven, en waarom niet?
  Je kan mij alles vragen.

 • Wanneer kom je in de studio bij FOK!radio?
  Zo snel mogelijk, kunnen we het mooi over dit interview hebben.