FOK!ker van de week: Cerror

Drank, bliep, muhahaha, rijstwafel. Met die woorden beschrijft Cerror zichzelf. Hij is deze week de FOK!ker van de week.

Cerror
"Ik ben eigenlijk best wel een goedgemutste kerel hoor, maar ik vind zeiken zo heerlijk!"

FOK!
 • Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
  Een collega van me vier jaar geleden zat op FOK! en ik kon op zijn scherm meekijken. Zo af en toe lag hij in een deuk van het lachen dus ik vroeg wat het was. Zodoende een account aangemaakt (gewoon m'n artiestennaam gebruikt) en posten maar.

  In die tijd had ik totaal, maar dan ook echt geen enkel gevoel voor humor dus ik werd aardig afgezeken door boebiedoe, xebrozius en aanhang. Maar na een tijdje begon ik de zogenaamde hiërarchie wel door te krijgen. Al was dat wel na iets van 10.000 baggerposts.

 • Je wilde eerst niet meewerken aan een interview. Nu wel, waarom?
  Ach, dat privé gedeelte staat me niet aan. Teh intarnets moet eigenlijk anoniem wezen vind ik. Maar toch vind ik zo'n interview wel humor. Sommige users kennen mij wel persoonlijk (zover je dat kan persoonlijk kan noemen), maar vooral van die irritante grafpubers zullen dan ieder klein foutje van me tegen me gebruiken en ik ben tegenwoordig te lui om enorme lappen dissteksten te typen (vandaar ook mijn kort maar verkrachtige doodsverwensingen).

 • Wat heb jij met 8-bits muziek?
  Ik maak het. En veel ook!

  Jaren terug mee begonnen, veel prijzen gewonnen in de tussentijd (recent nog in de USA, ik wacht nog steeds op mijn prijzen verdomme). Tevens zit ik ook bij de demoscene (zie pouet.net) in de groep Northern dragons, wat een Canadeze groep is.

 • Waar kunnen users je van kennen?
  Fotosoep topics, doodsverwensingen, pimp-met-mijn-bier-poster, grove taal en mijn karakter die zo zacht is als nougat. Oh ja, vergeet sarcastisch niet.

 • Je wil nog weleens een 'remlofje' plaatsen. Oftwel: een nachtelijk
  topic als je bezopen bent. Wat is je beste?

  Deze. Er wordt nog steeds in gepost terwijl ik het in een dronken bui heb gemaakt. Het is wel een ander soort humor dan doorgaans (kankerkachel en die poep en piesgrappen van dat geestelijk gehandicapt grut wat rondhangt in het Onzin-forum (ONZ)) en ik vind het wel puik dat andere mensen ook wel meedoen.

 • In welk subforum zit je het meeste?
  ONZ natuurlijk! En verder gewoon de Active Topics. Al vind ik het Flora & Fauna-forum gay en het Relaties & Psycholigie-forum lachwekkend. Net als het Userfoto's-forum nu met die omgebouwde vent die in het vrouwelijke Sexy & gewaagd-forum post. Srlsly why?

 • Er zijn mensen op FOK! die je een stuk chagerijn vinden. Wat vind je
  daarvan?

  Ik ben eigenlijk best wel een goedgemutste kerel hoor, maar ik vind zeiken zo heerlijk. En liever op het internet dan thuis isch het niet?
  Oh ja, voor de mensen die mij een chagrijn vinden: Slik mijn zure zaad stelletje bamboejosties.

 • Herken je jezelf daarin?
  In de chagrijn uithangen? Wel een beetje eigenlijk. Al overdrijf ik natuurlijk wel een beetje (veel) op FOK! hoor. Maar ik lach vaker per dag dan dat ik frons of iets dergelijks. Ik ben gewoon een pessimist met een goed humeur.

 • Je zit bij de weblog-crew. Wat doe je daar?
  Knut vroeg of ik één of twee keer in de week een fotosoep wilde maken van een recent nieuwsbericht. Zoveel werk is het ook weer niet (al is het bedenken van zulks een ander verhaal), dus ik zei ja. Plus heb ik een FOK!shirt gekregen, echt feckin' puik.

 • Wat is er zo tof aan de weblogcrew?
  DirkH zit erin. Vroeger vond ik het een graflul die een nekschot verdiende, maar sinds ik niet meer op de baggertoer ben vind ik hem uitermate geschikt als moderator en weblogger. Natuurlijk is de rest van de weblogcrew ook tof.

 • Wie mogen er wat jou betreft onmiddelijk een ban krijgen?
  Die hele baggerkliek + klonen. Murp, paultjuhhh, Viswijf etc. etc. Allemaal de gaskamer in. Met feesthoedjes en een verwilderde kat met ADHD en een sluitspierprobleem.

 • Nikky, Danny, Yvonne, Jump, NJ, Duderinnetje, Lucille of Shmoopy?
  Nikky. Ze is superlief, behulpzaam en ze gaf me ooit mijn eerste ban omdat ik een dooie kat had gepost.

 • Stel: morgen word je gevraagd om admin te worden. Wat zou je dan
  als eerste veranderen?

  Een fascistisch bewind onder de baggeraars en gimmick-klonen. Één waarschuwing en dan opgerot. Ik zou heerschen als Himmler.
  Voor de rest zou ik een paar oldbies bepaalde modrechten geven, zodat de baggeraartjes in hun broek schijten.
  Ohja voor ik het vergeet: Niet meer een account kunnen maken met een gmail-adres (ik heb nu al genoeg klonen ).

 • Als FOK! ermee zou stoppen, hoe groot is het gat dan waarin je valt?
  Ik denk dat het wel meevalt. Ik zit ook veel op bepaalde andere sites plus ik heb zowaar een sociaal leven (schrikken hè?).

 • Wat heeft FOK! je opgeleverd?
  Een lekkere uitlaatklep, toffe mensen ontmoet, een t-shirt en naaktfoto's.

  Buiten FOK!
 • Wat doe je in het dagelijkse leven?
  Ik ben 24, ik doe MBO (happen maar) en ik maak van die webdingen en kleurplaten waar bedrijven hun memo's op kunnen drukken.

 • Heb je een relatie?
  Neen, ondanks mijn prachtige voorkomen. Misschien moet ik maar even een topic aanmaken in het Truth-forum.

 • De vraag van Armageddon: Ken jij Armageddon? Wat vind jij van hem?
  Tuurlijk ken ik Arma, hij heeft zo zijn toffe momenten en ook zo zijn bloedirritante momenten. Ik ken 'm ook wel van woest en likmijnkanaal etc. En van mijn part mag hij mod worden van iets (let vooral op "iets").

 • Wat zou jij willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
  Heb jij soms wel eens het gevoel dat je een user met zijn ballen (tieten of teelballen) wil ophangen aan een boom om vervolgens zijn/haar karkas te verkrachten met een powerdril-dildo-combinatie? Zo ja, wie? En eventuele toevoegingen aan het martelproces zijn ook welkom.

 • Met wie zou jij nog wel eens in Boes lijstje willen staan?
  Met queen_bee, ijsmeis, bioslock en Quatertemper.

 • Op welke vraag zou je nooit antwoord geven?
  Welke FOK!ster wil je neuken?
  Omdat ik net als Ash Cathem ben: GOTTA CATCH EM ALL! (bijna allemaal, ik heb een ruime neukmarge, mits bier).

 • Wanneer kom je in de studio bij FOK!radio?
  Poeh. Errrr...... als jullie en de wereld eraan toe zijn. En bier hebben ingeslagen. En alle naaktfoto's van FOK!sters hebben (echt alle!).