FOK! 1.8.0 - waar het springen voorbij is

Amper bekomen van FOK! v1.7.11 zijn we vandaag toe aan release 1.8.0, welke zojuist is uitgerold. In deze update zijn wat handigheidjes voor achter de schermen toegevoegd. Zo hoeven we niet meer [upd] in berichttitels te stoppen om toch het 'updated' icoontje voor de titel weer te geven, zijn onnodige teksten uit de facebook/twittershares verwijderd ("FOK! / nieuws / Titel" wordt nu alleen 'titel') e.d.

Op het vlak waar jullie daadwerkelijk verschil merken is de belangrijkste voor nu wel het verspringen van de pagina. Dit wordt nu zoveel mogelijk voorkomen. In een later stadium hopen we het verspringen compleet te kunnen voorkomen, maar af en toe één keer is al een heel stuk beter dan elke pageview een keer of zes, dachten wij

Bij berichten zijn de social media knoppen verplaatst van direct onder de titel naar direct onder het item, en nog een keer direct onder het reageerveld. Als je een item leuk vindt, deel het dan alsjeblieft.

Bij items met meerdere pagina's zijn de comments nu alleen op de laatste pagina zichtbaar. Hiermee wordt enigszins bemoeilijkt ergens snel op te reageren zonder het item gelezen te hebben.

In het menu 'meer' is nu een link opgenomen naar 'contact'. Hier kun je via een formulier bv auteursrechtenschending e.d. melden.

Verder nog teveel kleine dingen om op te noemen en we gaan gewoon weer vrolijk verder met nieuwe updates. Zo wil ik persoonlijk werk maken van de snelheid op mobiele devices en hoop ik binnenkort iets met de weergave van de middenkolom te kunnen doen, zodat die wat aantrekkelijker wordt dan een lijst met 200 items.

As always; commentaar, tips, suggesties en lofuitingen zijn meer dan welkom!

Update v1.8.1

- De trackers (waaronder meestgelezen) kunnen weer volledig gescrolld worden. Het laatste item kwam niet volledig in beeld
- Aantal kleine bugfixes
- Betere code voor de notificaties