FOK! v1.7.11 - feedback welkom!

Sinds update 1.6.0 zijn er diverse wijzigingen doorgevoerd aan de site, welke geen van allen uitvoerig zijn gemeld. Omdat de update van vandaag, de tweede in 2015 en de dertiende sinds 1.6.0, een aantal veranderingen met zich meebrengt doen we dit keer even een kleine update van de belangrijkste updates van vandaag.

Notificaties

De notificaties en DM meldingen werden voorheen op brede schermen onderin weergegeven in een blokje. Vanaf nu is op alle formaten de notificatie te vinden in de bovenste menubalk, direct links naast je naam (tenminste, als je DM's of (quote)meldingen hebt). Je opent de berichten door op de melding te klikken en sluit ze weer door opnieuw op die knop te klikken. Let wel op dat vanaf nu de nieuwste meldingen bovenaan staan in plaats van onderaan.

iPhone / iPad

Omdat ik niet de beschikking heb over Apple hardware is het erg lastig om zaken te testen. Toch hoop ik dat de notificaties en dm's nu ook onder safari werken op bv iPhone en iPad. Feedback hierover is meer dan welkom.

Scrollen in IE

Onder IE10 en IE11 hadden sommige gebruikers last van vertragingen bij het scrollen. Omdat ik de problemen zelf niet ervaar en dus lastig kan testen of de fix werkt hoor ik ook hier graag of het scrollen nu ook in IE beter gaat en werkbaar is.

Daarnaast zijn de afgelopen weken natuurlijk meerdere updates doorgevoerd, maar dat waren voornamelijk kleine cosmetische fixjes en dingen achter de schermen.

As always is feedback meer dan welkom.