Game Review: DTM Race Driver

'Update'

Wat natuurlijk ontzettend jammer is aan een platform als Xbox Live, is dat het moeilijk is om een spel te updaten. Het zou kunnen, maar de hele insteek van het Xbox-platform is spelen vanaf het ronde schijfje.

Voor de mensen die DTM Race Driver al hebben gekocht is het daarom ook balen dat er nu wèl een versie uitkomt met Xbox Live-ondersteuning. Het spel kon niet worden geupdate, daarom moet er nu alsnog bijna 50 euro worden neergeteld voor een uitgebreide versie van een 'oud' spel!

Xbox Live

Zoals gezegd, is het belangrijkste aan deze versie van DTM Race Driver de Live-ondersteuning. Die ondersteuning is goed en compleet aangepakt.

Het is voortaan mogelijk om met zijn twaalven tegelijk tegen elkaar te racen, in 42 verschillende touringwagens en sportwagens, in 12 verschillende kampioenschappen en op 38 internationale circuits. Als je in Freestyle-mode rijdt, heb je dus heel wat mogelijkheden!

Andere game modes zijn Quick Match, Optimatch en uiteraard kun je andere Live-gamers in een Friends lijst plaatsen. Tegen elkaar schelden tijdens het rijden is ook geen probleem, want tijdens het racen kun je door middel van je Communicator Headset tegen de twee dichtstbijzijnde auto's praten.

Kortom, met Xbox Live wordt DTM Race Driver ineens een stuk interessanter.