Game Review: Def Jam Vendetta

The Story
Wat mijn verbazing wekte was het feit dat het spel nog een goed verhaal had ook. Meestal is het een kwestie van een aantal tegenstanders verslaan en je hebt de titel. In Def Jam Vendetta is dit zeker niet het geval. Je begint in het spel als een goede vriend van Manny. Manny heeft geldschulden en kan niet meer vechten omdat z'n arm is gebroken.

Jij valt voor hem in en doet dat nog redelijk ook. Je zult je zelf een weg door het verhaal heen moeten vechten en voor de mannen is er nog iets leuks ingebouwd. Je hebt tijdens het verhaal de mogelijkheid om te kiezen wie jij als vriendin wilt. Vervolgens moet je dus ook met je vriendin vechten en zul je door te winnen een aantal foto's krijgen van die vriendin die zeker de moeite waard zijn.

Wat is er allemaal te doen
Je hebt in Def Jam Vendetta 45 vechters waaronder 12 Def Jam Artiesten. Deze artiesten zijn. DMX, Ludacris, Method Man, Redman, NORE, Scarface, Ghostface Killah, Capone, Keith Murray en WC. Daarnaast vind je Christina Milian en DJ Funkmaster Flex.

Er zijn 10 verschillende ringen waar je kunt vechten die erg mooi gemaakt zijn. Let goed op details bij deze velden want soms zijn er dingen die je niet meteen opvallen. Leuk voorbeeld hiervan is dat DJ Funkmaster Flex op een gegeven moment vanuit een soort balkon de muziek aan het draaien is. Je hebt 3 soorten games waar je uit kunt kiezen Story mode is het gedeelte waar de verhaal lijn aanwezig is. Bij survival moet je proberen zo veel mogelijk tegenstanders achter elkaar te verslaan. Zodra je een wedstijd verliest ben je game over. Tenslotte kun je ook kiezen voor de Battle variant, welke is onderverdeeld in Single, Tag Team, Free For All en Handicap