FOK! Wat een weer: zacht richting kerst

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het zwaar bewolkt en regent het in het noorden en oosten. In het zuidwesten blijft het overwegend droog. De westelijke wind is vrij krachtig, in de kustgebieden hard, windkracht 7. In het noordwestelijk kustgebied is de wind stormachtig, windkracht 8, met zware windstoten tot ca. 80 km/uur. In het noordoosten staat er minder wind.

Vanmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt. Alleen langs de westkust is er mogelijk wat zon. In het noordoosten regent het nog. Met maximumtemperaturen van ongeveer 10°C is het zacht. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, windkracht 7, aan de noordwestkust eerst mogelijk stormachtig, windkracht 8, met zware windstoten tot ca. 80 km/uur. In het (uiterste) noordoosten staat er eerst nog minder wind, maar ook daar neemt de wind toe.

Vanavond is het bewolkt en in het noordoosten valt er regen. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Vannacht regent het met name in het noorden van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer hard, windkracht 7.

Tot morgen!

                   

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.