Uitslag NEC - Almere City FC

NEC en Almere City hebben de punten gedeeld. In Nijmegen werd het tussen beide teams 1-1.

NEC had voor de rust het betere van het spel, maar kwam tegen Almere City niet tot scoren . De bezoekers kwamen in Nijmegen zelf op voorsprong via een kopbal van de Franse aanvaller Yann Kitala. In het eerste gedeelte van de tweede helft hield Almere City vrij gemakkelijk stand. Pas nadat Bram Nuytinck gevaarlijk was geworden met een kopbal kwam er wat meer dreiging van NEC. Vrij snel daarna viel ook de gelijkmaker dankzij Magnus Mattsson op aangeven van Bas Dost.

NEC leek te kunnen doorzetten, maar vijf minuten na de gelijkmaker kwam de thuisploeg met één man minder te staan dankzij een rode kaart van Bart van Rooij. NEC moest genoegen nemen met een gelijkspel, terwijl bij Almere City de hoop groeide en via Kornelius Hansen een goed kopkans kreeg in de laatste tien minuten, maar uiteindelijk bleef het 1-1 in Nijmegen.