Elden Ring 'kledinglijn' aangekondigd

Het luxueuze kledingmerk Ark/8 is een samenwerking aangegaan met FromSoftware, de ontwikkelaar van de beruchte Souls-games en Elden Ring, om een kledinglijn met een Elden Ring-thema uit te brengen. Als je je voorliefde voor de onvergeeflijke action RPG-game wilt uitdragen zal je wel flink de portemonnee moeten trekken.

Het is wellicht lastig om je een voorstelling te maken van kledingstukken die Elden Ring als thema hebben. Het zijn geen maliënkolders of andere harnassen zoals veelal in de games van FromSoftware gedragen worden, in plaats daarvan heeft het dure merk uit Londen gekozen om bepaalde elementen uit de game, zoals de 'world map', in kledingstukken te verwerken.

Zo is er de 'Lands Between' bomberjack voor een slordige duizend euro, of als je wat goedkoper wil een 'Tarnished' shirt met allemaal gaten erin en daarop de tekst 'tarnished' voor 215 euro. Er is zelfs een "Boss Mist" sweater, waar we kennelijk de befaamde mistgordijnen in moeten herkennen, die de speler in de game moet doorkruisen om in de boss area terecht te komen voor een pittig gevecht. Kijk hier voor alle kledingstukken uit de herfst/wintercollectie van Ark/8 met het Elden Ring-thema.

Elden Ring verscheen begin vorig jaar en werd ontzettend goed ontvangen door fans van het genre. Ondertussen wachten diezelfde fans al een tijdje op de uitbreiding van Elden Ring, genaamd Shadow of the Erdtree, die in februari van dit jaar werd aangekondigd maar waar inmiddels alweer acht maanden niet over gecommuniceerd is.


Bontjas met een voering van Elden Rings "Lands Between"-kaart (Foto: ARK/8 / FromSoftware)