Ovulatie checken en crashes detecteren met Apple Watch 8

Vandaag heeft Apple de Apple Watch Series 8 en de nieuwe Apple Watch SE geïntroduceerd, die nieuwe technologieën en prestaties en belangrijke innovaties op het gebied van veiligheid bieden voor de twee smartwatches. Daarnaast is ook de Apple Watch Ultra aangekondigd.

Apple Watch Series 8 heeft een groot always-on Retina-display en een sterke barstbestendige voorkant. Apple Watch Series 8 biedt de allerbeste gezondheids- en veiligheidsfeatures, zoals de ECG-app en valdetectie met de nieuwe temperatuurregistratie, schattingen achteraf van je ovulatie, crashdetectie en internationale roaming. Bovendien gaat de batterij maar liefst 18 uur mee. Apple Watch Series 8 is verkrijgbaar vanaf € 499.

De nieuwe Apple Watch SE biedt de belangrijkste functies van de Apple Watch, zoals het bijhouden van activiteiten, meldingen over een hoge en lage hartslag en SOS-noodmelding, plus de nieuwe crashdetectie en een volledig vernieuwde achterkant die perfect aansluit op de drie klassieke kastuitvoeringen. Dit model gaat € 299 kosten.

Beide modellen werken met watchOS 9, dat nieuwe, meer aanpasbare wijzerplaten bevat, zoals de wijzerplaten Maan en Metropolitaans, de verbeterde Work-out-app, slaapfases, de unieke feature AF-geschiedenis en de splinternieuwe Medicijnen-app.

Apple Watch Series 8 en Apple Watch SE zijn vanaf vandaag te bestellen. Vanaf vrijdag 16 september liggen ze in de winkel.

Apple Watch 8