De laatste trailer voor Stranger Things 4 voert de spanning nog verder op

Stranger Things keert dit jaar, na bijna drie jaar afwezigheid, eindelijk terug. Het vierde seizoen, dat in twee delen wordt vrijgegeven op Netflix, is vanaf deze vrijdag te zien. Hiervoor is nu de laatste trailer vrijgegeven.

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things 4 bestaat uit twee delen, door Netflix volumes genoemd. Volume 1 is te zien vanaf 27 mei en volume 2 vanaf 1 juli. Heb je een opfrisser nodig van de vorige seizoenen en geen tijd of zin om alles opnieuw te kijken? Bekijk dan de samenvatting van seizoen 1, seizoen 2 en seizoen 3 op YouTube.