'Scheet tijdens de seks geen probleem'

Uit een klein, nog lopend onderzoek op het FOK!forum naar een scheet tijdens de seks, valt een opmerkelijke conclusie te trekken. Maar liefst tweederde van de FOK!kers geeft aan geen enkel probleem te hebben met een ruftende bedpartner. Bijna 17 procent wordt er zelfs geil van.

De poll telt vier opties: je vindt het een beetje vies, maar denkt er niet aan te stoppen, het maakt je echt niets uit, je vindt het zelfs geil of je geeft de pijp aan Maarten. Maar liefst eenderde van de deelnemers vindt het slechts 'een beetje vies'. Nog eenderde geeft aan dat het niets uitmaakt en gaat dan ook gewoon door met de klus.

De echte smeerpijpen zijn de vijftien FOK!kers die aangeven het juist wel geil te vinden. Slechts veertien personen geven aan gelijk te stoppen met de geslachtsdaad.

De meningen over dit onderwerp zijn dan ook niet van de lucht. "Niet echt opwindend, maar ach het gebeurt wel eens", reageert een FOK!ster. "Tijdens het beffen heb ik liever geen scheet in mijn mond, maar even een ruft eruit tijdens doggy vind ik wel geil", reageert een ander.

Weer een andere FOK!ker is minder enthousiast: "Mijn vriendin destijds liet een keer een scheet terwijl ik haar vaginaal penetreerde en die scheet voelde ik langs mijn balzak waaien", aldus de FOK!ker in kwestie. "Dat was niet geil."

FOK!ker Chandler laat ze echter gewoon waaien: "Soms moet het er gewoon uit", reageert hij. "Anders blokkeert het en dan duurt het langer of m'n orgasme komt helemaal niet!"

Ook je mening kwijt over dit onderwerp? Reageer dan ook in dit topic! ►