Veel nieuwe films en series bij Disney+ volgende maand

Op 23 februari zal Disney+ de grootste uitbreiding meemaken in haar prille bestaan. Met de komst van Star zal veel volwassen content van Disney (films van Disney die onder een ander merk zijn uitgebracht) en een groot deel van de catalogus van Fox beschikbaar komen via Disney+.

Opvallende namen in de lijst zijn de complete series van 24AliasLost, en Buffy the Vampire Slayer en films als Alien, Planet of the Apes en DeadpoolVanaf de lancering wordt Disney+ de exclusieve thuisbasis van Star Originals. In Nederland kunnen abonnees rekenen op de misdaadthriller Big Sky van David E. Kelley (Big Little LiesThe Undoing); de Love, Simon-spin-off serie Love, Victor van de oorspronkelijke schrijvers Isaac Aptaker (This Is Us) en Elizabeth Berger (This Is Us) en de geanimeerde sitcom voor volwassenen Solar Opposites van Justin Roiland (Rick & Morty) en Mike McMahan (voormalig assistent-schrijver bij Rick & Morty). Daarnaast zal de dramaserie Helstrom, van executive producers Paul Zbyszewski, Karim Zreik en Jeph Loeb, te streamen zijn vanaf de eerste dag van de lancering.

Vanaf 23 februari wordt ‘ouderlijk toezicht’ geïntroduceerd op Disney+. Zo blijft het platform geschikt voor alle leeftijden en biedt het de gezinsvriendelijke ervaring die ouders verwachten. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om voor bepaalde profielen de toegang tot films en series te beperken op basis van de leeftijdsclassificatie van de content. Ze kunnen ook een pincode instellen voor profielen die toegang krijgen tot de volwassen content.

Jan Koeppen, President, The Walt Disney Company EMEA: ‘Star zal een integraal onderdeel zijn van Disney+, waardoor het nog groter, gedurfder en nog spannender wordt. De komst van honderden tv-series en films, waaronder onze exclusieve Star Originals, maken van Disney+ dé belangrijkste plek voor entertainment van hoge kwaliteit met voor elk wat wils. Onnodig te zeggen dat dit alles wordt geleverd met ouderlijk toezicht om ouders die gemoedsrust te geven.’

Nederlanders kunnen zich vandaag nog abonneren op Disney+ voor €6,99 per maand, of €69,99 per jaar (jaarprijs verkrijgbaar bij de meeste verkooppunten). Alle details en meer informatie over het abonnement vind je op Disneyplus.com. Vanaf 23 februari kost Disney+ €8,99, of €89,90 per jaar. De huidige prijzen voor bestaande abonnees (vóór 23 februari) worden zes maanden behouden. De prijswijziging gaat in op de maandelijkse of jaarlijkse verlengdatum na 22 augustus 2021.

Hieronder een preview wat je kunt verwachten.

Disney+ Star