Doen de Proud Boys een stap naar rechts?

De Proud boys hebben wat ruzie met elkaar. Velen zullen vast niet gedacht hebben dat het kon, maar één van de leiders van de rechts-extremistische groep Proud Boys, één van de Trump-steunende militia in de VS, wil een stap naar rechts maken...

De Proud Boys proberen de rest van de wereld steeds voor de gek te houden en roepen dat ze geen 'white supremacists' zijn maar slechts de westerse beschaving willen verdedigen. Een van de prominente leden heeft daar nu genoeg van en doet een couppoging om het voor de gek houden van de wereld te stoppen.

Chapman is leider van de Fraternal Order of Alt-Knights, de militante tak van de Proud Boys. Hij vindt dat Proud Boys voorzitter Enrique Tarrio (Cubaanse afkomst) het niet goed gedaan heeft en hij de leiding overneemt. Hierbij aangevend dat Proud Boys nu echte 'white supremacists' zijn.

"Gotta catch 'em all" zal Chapman gedacht hebben, want hij maakte de haat even compleet:
"We will no longer cuck to the left by appointing token negroes as our leaders. We will no longer allow homosexuals or other 'undesirables' into our ranks. We will confront the Zionist criminals who wish to destroy our civilization."

Om over die laatste stelling geen misverstand te laten bestaan, wil Chapman dat de naam van de groep wordt veranderd naar Proud Goys. Waarbij Goy een hebreeuws woord is voor niet-joods. Blijkbaar is het onder nazi's normaal om zichzelf zo te noemen als signaal anti-semitisch te zijn.