FOK! Wat een weer: ruimte voor de zon en droog

Vandaag zijn er wolkenvelden maar is er ook ruimte voor de zon. Aanvankelijk komt er lokaal (mogelijk dichte) mist voor, maar deze lost in de loop van de ochtend op. Lokaal komt een bui voor, in de loop van dag vooral in het noordwesten. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag draait de wind naar zuid tot zuidoost en neemt aan zee en op het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

Komende nacht is er alleen hoge bewolking. Het blijft droog en de minima liggen tussen 5°C in het oosten en 10°C in het zuidwesten. De wind is zuidoostelijk en zwak tot matig.

Dinsdag overdag is er eerst nog hoge bewolking waar de zon doorheen schijnt. In de middag wordt de bewolking van het westen uit dikker en gaat het regenen. De maxima liggen tussen 12°C in het westen en 17°C in het zuidoosten. De wind is zuidelijk, matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Ochtendzonnetje (Foto: Pukeko )
Ochtendzonnetje (Foto: Pukeko )

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!