'Ronaldo overweegt vertrek bij Juventus'

Volgens Foot Mercato overweegt Cristiano Ronaldo om Juventus te verlaten. De 35-jarige aanvaller liet na de uitschakeling in de Champions League via social media weten na te denken over het afgelopen seizoen en zijn toekomst.

“Het seizoen 2019/20 is voor ons voorbij, veel later dan normaal maar toch eerder dan we hadden verwacht. Nu is het tijd voor reflectie, tijd om de ups en downs te analyseren, want kritisch nadenken is de enige manier om te verbeteren”, aldus Ronaldo op Instagram. “Moge deze korte vakantie ons allemaal in staat stellen om de beste beslissingen voor de toekomst te nemen en sterker en meer toegewijd dan ooit terug te komen.”

Ondanks dat Ronaldo in het openbaar niet gezegd heeft de Italiaanse club te verlaten staat hij volgens Foot Mercato wel open voor een nieuwe uitdaging en heeft daarom zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes aan het werk gezet.

Naar verluidt zou Paris Saint-Germain een mogelijkheid zijn. De Franse club had in het verleden ook al interesse in de Portugese aanvaller. Ook Ronaldo’s zaakwaarnemer heeft goede banden met technisch directeur Leonardo van de club uit Parijs.