Eerste trailer voor Wes Andersons The French Dispatch

De camerahoeken, de kleuren, de personages. Zelfs zonder toelichting is aan de trailer voor The French Dispatch te herkennen dat het de nieuwe film van Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom, Isle of Dogs) betreft. De trailer is vers van de pers, want pas vandaag vrijgegeven.

De film brengt een verzameling verhalen tot leven, die afkomstig zijn uit het laatste nummer van een Amerikaans tijdschrift dat wordt gepubliceerd in een fictieve twintigste-eeuwse Franse stad.

Anderson heeft een flinke reeks bekende namen weten te verzamelen om de rollen te spelen: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray, Owen Wilson, Elisabeth Moss, Saoirse Ronan, Liev Schreiber, Edward Norton, Willem Dafoe, Kate Winslet en vele anderen zullen te zien zijn in diverse grote en kleine rollen.

The French Dispatch verschijnt in juli in de bioscoop in de Verenigde Staten; een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.