Jinek start met verrassende gast: Angela de Jong

Vanavond staat de eerste aflevering van de nieuwe talkshow van Eva Jinek bij RTL4 op het programma en de redactie heeft kosten nog moeite gespaard en Angela de Jong weten te strikken als gast.

De Jong is zelden op TV en daarmee is het een prestatie van formaat van Jinek om haar te aan tafel te krijgen. De televisierecensente en columniste zal samen met RTL-ster Carlo Boszhard vooruitblikken naar het komende televisieseizoen zo laat RTL4 weten.

Naast dit mediageile duo is ook Martijn Koning, een paar dagen geleden op RTL te zien met zijn oudejaarsconference, te gast. Hij blikt terug op zijn theatershow en kijkt meteen vooruit op het nieuwe jaar.

Naast de gebruikelijke RTL-gezichten in een RTL-talkshow heeft Jinek gelukkig ook nog interessante gasten weten te strikken. Korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran komen vertellen over het geweld tegen hulpverleners tijdens Oud en Nieuw. Daarnaast is Michiel Vos overgevlogen uit New York en hij komt praten over het komende verkiezingsjaar in de Verenigde Staten aldus RTL. Waarschijnlijker is dat het gesprek vooral over de spanningen tussen de VS en Iran zal gaan.

Aangezien het programma schijnbaar niet door reclame onderbroken zal worden is er tijd genoeg om met nog meer gasten te praten. Zo schuift ook NRC chef politiek Guus Valk aan om over het Nederlandse politieke jaar te babbelen en tenslotte mag sportpresentatrice Hélène Hendriks haar zegje komen doen over het sportjaar 2020.

Jinek is vanaf vanavond iedere werkdag om 22.20 uur te zien bij RTL 4. 

Jinek start met verrassende gast: Angela de Jong (WikiCommons/Sebastiaan ter Burg)
Jinek start met verrassende gast: Angela de Jong (WikiCommons/Sebastiaan ter Burg)