Nieuw nummer George Michael uitgebracht

Universal Music Group (UMG) / Virgin EMI heeft vandaag de release aangekondigd van “This Is How (We Want You To Get High)”, een niet eerder gehoorde of uitgebrachte song van George Michael.

Dit nog niet eerder uitgebrachte nummer, dat is opgenomen tijdens de laatste studiosessies van George, is het eerste originele materiaal dat na zeven jaar met de wereld wordt gedeeld. This Is How (We Want You To Get High) is een funky, vrolijke klassieker, die de perfecte afronding vormt voor Last Christmas, een nieuwe film van Universal Pictures die is geïnspireerd op de muziek van George Michael en Wham! en deze week in de bioscopen verschijnt.

De film is geïnspireerd door de gelijknamige hit van Wham! en kent een soundtrack waarin drie nummers van Wham! en twaalf liedjes uit de solocarrière van George Michael zijn verwerkt. Regisseur Paul Feig (Bridesmaids, Mad Men) beschrijft deze film als een ‘liefdesverklaring aan George’. Het script voor de film is mede geschreven door de met een Academy Award® bekroonde Emma Thompson, die in de film een hoofdrol speelt naast Emilia Clarke (Game of Thrones) en Henry Golding (Crazy Rich Asians) en waarvoor een wereldwijde release is gepland vanaf 8 november.