Bulgaar (36) na mishandeling met hersenletsel thuis afgeleverd

Maandagavond 12 augustus werd een 36-jarige Bulgaar zeer ernstig gewond afgeleverd bij zijn woning aan de Rijnvoorde in Rotterdam. Hij was zwaar mishandeld, waarschijnlijk in een woning aan de Rhijnauwensingel.Een woordvoerder van de politie: "Zijn toestand is nog steeds zorgwekkend. Twee mannen en een vrouw zijn inmiddels aangehouden, maar we hopen nog meer informatie te krijgen over wat zich precies heeft afgespeeld."

Hersenletsel
Het slachtoffer was rond 22.00 uur opgehaald door iemand voor een gesprek met zijn werkgever, met wie hij een conflict had. Rond middernacht werd hij weer bij zijn voordeur afgezet, ernstig gewond. Hij wist nog op eigen kracht naar binnen te gaan, waarna zijn vrouw de hulpdiensten waarschuwde. Hij is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Het onderzoek naar de dader of daders is direct opgestart. Het lijkt erop dat het slachtoffer die avond naar een woning aan de Rhijnauwensingel is gebracht en dat hij daar mishandeld is. Dinsdag hielden agenten een eerste verdachte aan. Donderdag volgden er nog twee. Het gaat om twee mannen (40 en 45 jaar) en een vrouw (36) uit Rotterdam aan voor betrokkenheid bij het incident. Zij worden deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Getuigenoproep
De politie doet een dringende oproep aan getuigen om zich te melden. Dat kan via 0900-8844, het gratis opsporingsnummer 0800-6070 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook hoopt de politie dat er mensen zijn met camerabeelden. Zij worden verzocht deze beelden te delen met de politie via het tipformulier op de website.