Twee arrestaties voor huiselijk geweld

De politie heeft zondagavond een vrouw uit Sint-Philipsland aangehouden nadat zij haar partner in hun gezamenlijke woning had neergestoken. Agenten kregen rond 22:30 uur een melding dat de vrouw ruzie zou hebben met haar man. Zij zijn ter plaatse gegaan en na een gesprek met beide bewoners leek de rust te zijn wedergekeerd.

Een uur later kwam er wederom een melding binnen en ditmaal zou de bewoonster haar partner hebben gestoken. De vrouw werd hiervoor aangehouden. Zij verzette zich hevig tegen haar arrestatie en heeft enkele agenten uitgescholden en geschopt. De vrouw is meegenomen naar het cellencomplex waar zij vast zit voor verhoor.

Ook in Sleeuwijk was het raak. Daar werd de ex-partner van een inwoonster zondagavond aanhouden. Hij wordt verdacht van mishandeling. Om 18:30 uur kwam er een melding binnen vanuit de Meidoornlaan. Op het moment dat de ex-partner van de bewoonster de kinderen terugbracht was er een conflict ontstaan. Daarbij was de bewoonster mishandeld.

De ex-partner was weg. Nadat de aangifte was opgenomen is er contact gelegd met de verdachte. Hij heeft zich gemeld en de 34-jarige inwoner van Woudrichem is aangehouden.