Olcay Gulsen tekent driejarig contract bij Talpa Network

Veelzijdig presentatrice en programmamaakster Olcay Gulsen tekende een driejarig exclusief contract met Talpa Network. Komend najaar maakt zij haar debuut op SBS6 met een maatschappelijk programma over huiselijk geweld.

Olcay Gulsen: “Talpa heeft mij een fantastisch programmapakket voor de volgende drie jaar aangeboden waar ik geen nee tegen kon zeggen. Ik verheug mij op een heel spannende periode. Talpa geeft mij de mogelijkheid de programma’s te mogen doen die altijd op mijn verlanglijstje stonden. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol en Marco Louwerens in mij hebben.”

Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network: “Ik ben heel blij met de komst van Olcay. De afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een veelzijdig talent met een heel eigen karakter en uitgesproken mening. We gaan de komende tijd met Olcay bekijken welke programma’s we voor en met haar kunnen bedenken. Ik geloof dat we met Olcay veel kanten op kunnen. Zo is ze nu bezig met de ontwikkeling van een programma over huiselijk geweld, waar zij zelf helaas als kind mee te maken heeft gehad. Het is belangrijk voor ons om ook dit soort maatschappelijke thema’s te behandelen. Ik zie Olcay ook in dit opzicht als een verrijking voor Talpa.”

De veelzijdigheid van Olcay Gulsen spreekt uit de brede reeks aan programma’s waar ze eerder haar bijdragen aan leverde. Ze was onder meer lifestyledeskundige en reporter bij RTL Boulevard, presentatrice van meerdere maatschappelijke tv-programma’s waaronder Beter Laat Dan Nooit, werd bijna winnaar van Wie is de Mol en had zelfs een gastrol in de Amerikaanse soapserie The Bold And the Beautiful.

Olcay Gulsen tekent driejarig contract bij Talpa Network (Foto: Talpa - William Rutten )
Olcay Gulsen tekent driejarig contract bij Talpa Network (Foto: Talpa - William Rutten )