Laatste DLC voor Shadow of the Tomb Raider uitgebracht

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics maken bekend dat het laatste DLC-avontuur voor Shadow of the Tomb Raider nu verkrijgbaar is. 'The Path Home' is een exclusieve gratis download voor alle Season Pass-bezitters. Daarom hebben ze ook een video van de soundtrack online gezet.

Na het slot van Shadow of the Tomb Raider leek de strijd voorbij en alles weer in orde. Maar wanneer bondgenoten plots verdwijnen, moet Lara oeroude tunnels doorzoeken om ze weer te vinden. Lara’s nieuwe avontuur biedt toegang tot een gloednieuwe challenge-tomb waarin een geheim schuilt dat jaren verborgen is gebleven.

Ook exclusief voor de Season Pass zijn het nieuwe Midnight Sentinel-outfit, die langere focus- en perceptie-fases mogelijk maakt, en de Silver Strike-boog, die ervoor zorgt dat pijlen door lichaamspantsers of zelfs meerdere ongepantserde vijanden gaan. Daarnaast kan Lara de nieuwe Magic Touch-skill gebruiken om bij het craften on-the-go minder grondstoffen te gebruiken. Ter afronding van de Season Pass-extra’s, zijn Score Attack en Time Attack nu speelbaar in alle tombs van de hoofdgame.

Shadow of the Tomb Raider is verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc via Steam.