Grote spin lift stiekem mee met Mazda

Ken je dat gevoel? Even lekker op de achterbank van de auto een tukje doen terwijl je vader, moeder of weet ik wie je van A naar B brengt? Heerlijk toch? Dat ritje kan een nachtmerrie worden als je ineens vanuit je slaap wordt wakker gemaakt door wat gekietel op je hand of hoofd... 

In Adelaide, Australië, had dat zo maar kunnen gebeuren. Daar filmde een oplettende motorrijder een grote Huntsman spin die achterop een Mazda CX-5 klom. Tot zijn ontsteltenis ziet de motorrijder hoe de spin via de achterklep naar binnen glipt. Het filmpje is door de motorrijder op Instagram gezet en inmiddels tienduizenden keren gedeeld. De reacties van mensen die het filmpje bekijken lopen uiteen van: "Stoer Beestje" tot  "Ik zou die auto direct in brand steken". 

Helaas is het nog onbekend hoe het met de inzittenden van de Mazda is afgelopen en of zij uberhaupt iets gemerkt hebben van de liftende spin.

Hoe zou jij reageren als je ineens een grote spin op de achterbank ziet verschijnen en je in de rijdende auto geen kant op kan? Laat staan dat je de enige bestuurder bent en dan beestje ineens op je schouder komt meekijken.