Art Rooijackers naait Dennis Weening uit Expeditie Robinson

Dat collega's elkaar naaien is in geen enkele beroepsgroep een uitzondering maar in Hilversum spant het toch wel de kroon. Mediacourant meldt dat Art Rooijackers met zijn transfer van de publieke omroep heeft bedongen dat hij Expeditie Robinson mag doen. Daarmee naait hij vaste presentator Dennis Weening eruit.

De molllenactie van Rooijackers kwam aan het licht toen Coen en Sander afgelopen week belden met Dennis Weening. Zij hadden een gerucht gehoord dat Rooijackers het programma ging doen. Weening zei toen dat hij dat niet hoopte, dat hij er veel plezier in had dat programma te presenteren en dat hij dat nog lang hoopte te doen.

Het was dan ook bizar dat RTL een dag later meldde dat Dennis Weening zelf ontslag had genomen omdat hij het te druk heeft met het opzetten van een eigen mediabedrijf. Alsof je dan geen maand opnames kunt inpassen! Verder meldde RTL dat er met meerdere mogelijke presentatoren worden gepraat. Maar, zo weten ingewijden, het wordt Rooijackers die Dennis aan de kant schuift. Britt Dekker op Twitter benoemt de naaistreek van Art Rooijackers en RTL.