Cillessen over wedstrijd tegen Frankrijk: "Natuurlijk niet heengaan met het idee dat het een makkie is"

Jasper Cillessen ziet zondagavond kansen voor het Nederlands elftal in de ontmoeting met Frankrijk in de Nations League.

De doelman, die verzekerd is van een basisplaats onder de lat bij Oranje, treft in de ontmoeting met Frankrijk zijn ploeggenoten van Barcelona Samuel Umtiti en Ousmane Dembélé.

"Dat ze wereldkampioen worden zegt natuurlijk genoeg, al heb ik niet zoveel van het WK gezien. Ik had vakantie en het stak nog wel", vertelt Cillessen in gesprek met ELF Voetbal. "Er zijn altijd kansen, maar we moeten daar natuurlijk niet heengaan met het idee dat het een makkie is."

De doelman neemt de wedstrijd tegen Frankrijk in de Nations League heel serieus. "We hebben dit potje tegen Peru ook serieus genomen, dus zeker dat we die ook serieus nemen. We gaan ons daar gedegen op voorbereiden, ja."

Door de afwezigheid van Hugo Lloris staat Alphonse Aréola onder de lat bij Frankrijk. "Ik ken hem niet zo goed, maar hij heeft het goed gedaan. Volgens mij houdt hij bij Paris Saint-Germain momenteel Gianluigi Buffon op de bank, dus dan kun je wel wat."