Ara zegt sorry om 'Fuck off'

Een ontsnapte papegaai in Edmonton (London) was ontsnapt uit haar kooi. De eigenaresse schakelde de brandweer in omdat het beest zich had verschanst op een dak, en het niet duidelijk was of hij gewond was. 

Een van de brandweermannen die werden opgeroepen probeerde de ara te lokken met de woorden "I love you", aangezien hij te horen had gekregen dat hij daarmee haar vertrouwen kon winnen. De vertrouwensband die ontstond duurde niet lang, want al snel begon de papegaai onwelvoeglijke taal uit te slaan richting de brandweerman. 

Fuck off
Al snel begon Jessie, zoals de papegaai heet, andere aangeleerde woorden uit te kramen. Een daarvan was: "Fuck off". Kort na het uitspreken van die belediging hield Jessie het voor gezien en vloog naar een nabijgelegen dak. Dat was voor de brandweer het sein dat de ara niet gewond was en besloot om zich terug te trekken. 

Een dag later besloot ze naar huis terug te gaan. De eigenaresse van de ara bedankte de hulpverleners door een video te plaatsen waarop de voortvluchtige papegaai uiteindelijk heel netjes 'Thank you' zegt.