Ruzie teamgenoten zorgt voor gestaakt duel Eredivisie zaalvoetbal

Opvallende taferelen in de Eredivisie van het Nederlandse zaalvoetbal, hoewel er voor zover bekend helaas nog geen beelden van zijn. De wedstrijd tussen hekkensluiter GZV Watergras uit Gouda en nummer twee 't Knooppunt uit Amsterdam werd vrijdagavond gestaakt.

De Amsterdamse bezoekers stonden binnen een kwartier al met 0-3 voor en dat leverde schijnbaar de nodige frustratie op bij de thuisploeg. Dat liep zelfs dusdanig hoog op dat er onderling geruzied werd bij de ploeg uit Gouda, met als gevolg dat de wedstrijd zelfs helemaal gestaakt werd.

Watergras, vorig seizoen nog gewoon achtste van de twaalf clubs in de reguliere competitie, kent niet zo'n best seizoen. In zeventien wedstrijden werd één keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld, waardoor de ploeg al tijden stijf onderaan bungelt. 

Hovocubo gaat met 43 punten uit zeventien duels aan de leiding en is als eerste ploeg zeker van de play-offs. Met 38 punten moet dat 't Knooppunt ook wel lukken, terwijl ASV Lebo en ZVV Volendam (beiden dertig punten) om plek drie strijden.

Uitslagen Eredivisie zaalvoetbal vrijdag
ASV Lebo - TPP-Rotterdam 8-2
HV/Veerhuys - FC Eindhoven 1-8
ZVV Volendam - WSV/FSG Academy 4-5
Amicitia/Zeeger - Hovocubo 4-5
FC Marlène - Groene Ster 4-1
GZV Watergras - 't Knooppunt gestaakt