Leicester pakt punt door eigen goal Stoke

De wedstrijd tussen Leicester City en Stoke City heeft zaterdagmiddag geen winnaar gekregen. Met een puntje schieten beide teams weinig op.

Leicester en Stoke wisten voor rust geen grote kansen te creëren en de eerste helft leek dan ook doelpuntloos te eindigen. Xherdan Shaqiri wist The Potters na 43 minuten echter toch op voorsprong te brengen. De Zwitser kon de bal laag achter Kasper Schmeichel schieten nadat Joe Allen de bal had veroverd.

Na een fout van diezelfde Schmeichel kreeg Shaqiri tien minuten na rust een goede kans om de score voor Stoke City te verdubbelen. De bal verdween echter naast het doel van Leicester City en na 70 minuten was de stand weer gelijk. Keeper Jack Butland werkte een harde voorzet vanaf de rechterkant van Marc Albrighton knullig in eigen doel.

In de slotfase mochten The Foxes de meeste aanspraak maken op de zege. Butland hield Riyad Mahrez van scoren af, Harry Maguire raakte de paal en in de slotminuten kopte ook Wilfred Ndidi de bal op het frame van het doel. Het bleef dus 1-1, waardoor Stoke nog steeds voorlaatste staat en Leicester City zevende.