Broer supertalent Donnarumma: "Hij gaat AC Milan niet verlaten"

Gianluigi Donnarumma's broer stelt dat de doelman AC Milan niet zal gaan verlaten voor Juventus. De Italiaan is pas zeventien jaar oud, maar is al een jaar de vaste doelman van AC Milan en heeft zelfs al zijn debuut gemaakt in de nationale ploeg. Donnarumma wordt over het algemeen gezien als een van de grootste keeperstalenten ter wereld.

Hij wordt al aangeprezen als een mogelijke opvolger voor Gianluigi Buffon bij Juventus en dat wordt gevoed door geruchten dat Milan moeite zou hebben om een overeenkomst te bereiken met Donnarumma's zaakwaarnemer Mino Raiola over een verlenging van het contract van de doelman. Zijn broer weerspreekt dat echter.

"Hij gaat AC Milan helemaal niet verlaten", vertelde Antonio Donnarumma tegen Corriere dello Sport. "Ik praat elke dag met hem. We praten niet te veel over voetbal, maar hij is gelukkig bij AC Milan. Hij is een grote fan van de club en is niet van plan om te vertrekken in de toekomst."

"Toen we kinderen waren keken we vaak naar de beste reddingen van de beste keepers op YouTube, mijn favoriet was Oliver Kahn. Buffon is de nummer één in de wereld. Gigio kan Buffon's erfgenaam zijn, maar niet bij Juventus. Gigio is een grote fan van AC Milan en hij gaat de club niet verlaten. Hij heeft een geweldige persoonlijkheid. Hij lijkt nooit echt bezorgd te zijn."