De Boer na nieuwe nederlaag: "Kwestie van mentaliteit"

Internazionale-trainer Frank de Boer is zeer teleurgesteld in zijn team na de 1-0 nederlaag van zondagavond tegen Sampdoria. Een minuut voor rust scoorde Fabio Quagliarella de enige treffer van de wedstrijd en dat betekende de vierde nederlaag in vijf wedstrijden voor Internazionale. De nieuwe nederlaag wakkert de speculatie over het ontslag van de Nederlander weer aan.

"Dit is gewoon een kwestie van mentaliteit", vertelde De Boer tegen Mediaset Premium. "We hebben veel kwaliteit, maar we kunnen niet veel als we de mentaliteit hebben zoals ik die zag in de eerste helft."

"We hebben een probleem op dit moment. Ik zei tegen het team in de rust dat we moesten veranderen en het leek een ander team in de tweede helft. We moeten de eerste helft vergeten, we speelden niet. In de tweede helft speelden we wel, maar we kunnen zo niet starten, alleen na 45 minuten. Ik ben erg teleurgesteld met de eerste helft."

De Boer blijft vertrouwen houden. "Ik heb vertrouwen dat we deze lastige situatie kunnen omkeren. Zoals ik al gezegd heb, ik heb vele malen een goed team gezien, maar we moeten de overtuiging hebben om het 90 minuten vol te houden, zoals tegen Torino en Juventus. We kunnen niet altijd in deze vorm blijven."