Mooie line-up PS Plus-games voor september

De PlayStation Plus-games voor de maand september zijn zojuist bekendgemaakt op het PlayStation Blog. Tussen de games die vanaf morgen voor niets zijn te downloaden voor Plus-leden zitten onder andere hack 'n slash-game Lords of the Fallen en de betoverende adventuregame Journey.

Lords of the Fallen is een Dark Souls-kloon pur sang, met een aantal subtiele verschillen en een iets lagere leercurve. Hoewel de game door veel critici werd afgestraft wegens naäperij, mankeert er heel weinig aan de gameplay en is het voor Souls-liefhebbers eigenlijk wel een must-try.

Ook Badland maakt zijn debuut in de PS-Plus, speelbaar op zowel PS3, PS4 als PS Vita. Badland is een zeer puike platformgame waarin je, veelal op hoge snelheid, levels moet doorkruisen in je eentje of tot vier spelers in totaal op een soort flappy bird-achtige manier. Bekijk de trailer hieronder voor een impressie. Verder in de Plus zijn PS3-adventuregame Amnesia: Memories, PlayStation Move-game Datura en de action/adventure Prince of Persia: The Forgotten Sands.