Sterrencast van Twin Peaks bekend

Kyle MacLachlan keert terug als FBI-agent Dale Cooper in de reboot van de televisieserie Twin Peaks. De Amerikaanse zender Showtime heeft maandag de complete cast bekend gemaakt, 25 jaar na de eerste serie over de moord op Laura Palmer.

Bekende namen nemen in de nieuwe serie een rol voor hun rekening. Eerder was al bekend dat Naomi Watts een rol speelt, maar ook onder anderen Monica Bellucci, Michael Cera, Tim Roth, Jennifer Jason Leigh, Eddie Vedder en Ashley Judd maken hun opwachting in het mysterieuze dorpje Twin Peaks. Ook Ernie Hudson, Jim Belushi, Richard Chamberlain, Laura Dern en Trent Reznor zijn door regisseur David Lynch geselecteerd, evenals Harry Dean Stanton, Robert Forster, David Duchovny en Sherilyn Fenn.

Veel acteurs uit de eerste serie keren terug in hun oorspronkelijke rol. Ook David Lynch is weer te zien als Gordon Cole. De complete cast bestaat uit maar liefst 217 namen. De nieuwe Twin Peaks, die in de huidige tijd speelt, zal naar verwachting in 2017 te zien zijn op betaalzender Showtime en mogelijk in bioscopen in de Verenigde Staten.

Sterrencast van Twin Peaks bekend
Sterrencast van Twin Peaks bekend (Foto: BuzzE)