FOK! Wat een weer: lekker windje

Dat was een beste woei gisterenavond. Ik moest nog even met de auto weg, maar bij het uitstappen moest ik het portier toch best goed vasthouden, anders was hij uit z'n voegen gewaaid! 

In de ochtend kan er wat regen vallen hier en daar; het meeste trekt in de loop van de dag weg via het noordoosten van het land. In de middag is het over het algemeen bewolkt met af en toe een bui, in het zuiden is er kans op een schraal zonnetje. De wind, die afgelopen nacht was gaan liggen, is nog steeds aanwezig en wakkert gedurende de dag opnieuw aan om in de avond opnieuw voor overlast te zorgen in het noordwestelijk kustgebied. De temperaturen liggen uitzonderlijk hoog voor de tijd van het jaar: het is ongeveer 14 graden in het noorden tot plaatselijk 16 in het zuiden! 

Op de foto hieronder staat het originele motel uit de sixties-film Easy Rider. Qltel en Rewimo kwamen er langs tijdens hun rondreis door de VS. 

H?t motel uit de film Easy Rider uit de jaren 60 (Foto: Rewimo & qltel)
Het motel uit de sixties-film Easy Rider (Foto: Rewimo & qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1770 vond het  IJzerkoekenoproer plaats in Coevorden. 

* In 2007 opent Disney World de attractie The Twilight Zone Tower of Terror. 

* In 1938 werd in Zuid-Afrika een Coelacant gevangen


Easy Rider - Born to be free