Daniel Craig "geeft geen fuck" om wie de volgende Bond wordt

In een interview met het Londense tijdschrift TimeOut geeft Bond-speler Daniel Craig te kennen dat het hem geen fluit interesseert wie de volgende Bond zal spelen. Het enige wat Craig belangrijk vindt is dat na Spectre de films beter worden.

"I don't give a fuck", legt Craig uit, "veel succes aan de volgende. Het enige wat me interesseert is dat we het op een goede manier achterlaten met Spectre, en dat de volgende het (nog) beter doet. Maak de films beter, dat is alles". 

De Britse acteur zal in Spectre zeer waarschijnlijk voor de laatste keer de rol van James Bond vertolken. Craig moet er momenteel zelf niet aan denken om nog een Bond-film te doen. "Op dit moment? Ik breek nog liever dit glas en snij mijn eigen polsen door. Áls ik in de toekomst ooit nog eens als Bond zou figureren, zou het puur voor het geld zijn". Het hele interview met de grofgebekte Craig kun je hier lezen.

Er is de laatste tijd veel gespeculeerd rondom wie de nieuwe 007 zou moeten spelen. Een dikke week geleden schreef Mirror nog dat Homeland-ster Damian Lewis hoog op de nominatie staat. Ook Idris Elba werd enige tijd genoemd als potentiële kandidaat, al zou die volgens schrijver Anthony Horowitz 'te straat zijn' voor de rol.

Spectre is in de Nederlandse bioscopen te zien vanaf 29 oktober. Bekijk de laatste trailer hieronder.