Synopsis bekend voor Batman v Superman

De officiële synopsis voor Batman v Superman: Dawn of Justice is bekend. De omschrijving schijnt eindelijk wat licht op welk verhaal er nou eigenlijk verteld gaat worden in het vervolg op Man of Steel.

De officiële beschrijving luidt "Bang voor de acties van een goddelijke superheld en de potentiële gevolgen, neemt Gotham City's eigen ontzagwekkende burgerwacht het op tegen Metropolis' meest vereerde redder, terwijl de wereld probeert te bedenken wat voor held het eigenlijk nodig heeft. En met Batman en Superman in oorlog tegen elkaar, duikt een nieuwe dreiging op, die de mensheid in groter gevaar stelt dan het ooit was."

De synopsis sluit aan bij de toon van de trailer, die erg anti-Superman is en laat zien hoe Batman het op zich heeft genomen om Superman uit te dagen. Logischerwijs is er nog een andere dreiging in het verhaal: de ondertitel Dawn of Justice en de wetenschap dat onder anderen Wonder Woman haar verschijning maakt wekken nog steeds de indruk dat een initiële strijd tussen Bruce Wayne en Kal-El slechts inleiding zal zijn, en de Justice League zijn eerste leden zal vinden tegen het einde van de film

Batman v Superman: Dawn of Justice is vanaf maart volgend jaar te zien.

Batman v Superman: Dawn of Justice: False God
Scène uit de trailer voor Batman v Superman: Dawn of Justice