Dries Roelvink gunt zoon Dave vakantie

Dries Roelvink neemt zijn zoon Dave een weekje mee naar Spanje. "Het is goed als Dave er even tussenuit gaat", zegt de zanger vrijdag tegen RTL Boulevard. "Lekker sporten en zwemmen samen. De zon zal hem ook goed doen." De twee reizen op 21 september naar de Spaanse costa. Daar heeft Dries ook twee optredens gepland staan.

Met deze vakantie wil Dries dat zijn zoon even tot rust komt. Dave was de afgelopen weken meermaals negatief in het nieuws omdat hij betrokken zou zijn bij een roof van een flinke huisraad, waaronder juwelen, kleding en elektronica. Ook doken twee filmpjes op waarop Dave zich oraal liet bevredigen door de dochter van de eigenaars van het huis. Met die filmpjes werden de ouders later gechanteerd.

Daarna kwam Dave weer in opspraak, omdat hij in een politiecel was beland na handtastelijkheden bij een meisje. Ook bleek dat hij twee maanden geleden ook was opgepakt wegens rijden zonder geldig rijbewijs, dat hem was afgepakt omdat hij eerder dronken achter het stuur zat.

Eerder deze week legde Dries zijn zoon een uitgaansverbod op. Wel liet hij Dave donderdagavond de Vogue Fashion Night Out bezoeken. "Dave heeft een contract lopen bij een schoenenmerk en die mensen vroegen of hij even zijn hoofd daar kon laten zien. Hij heeft mij toen gebeld wat hij moest doen. Ik zei dat hij dat wel kon doen, want dat is gewoon werk."