Opnamen Fast & Furious 7 hervat na dood Paul Walker

De productie van Fast & Furious 7 is weer begonnen. De opnamen hebben enige tijd stilgelegen omdat hoofdrolspeler Paul Walker eind vorig jaar omkwam bij een auto-ongeluk. Het script is aangepast en er zijn naar verluidt vier Walker-lookalikes aangetrokken om cruciale scènes af te maken. Daarop gingen de camera's maandag weer draaien.

"Eerste dag weer aan het filmen. Beter en sterker", liet regisseur James Wan weten via Instagram. Fast and Furious 7 verschijnt volgend jaar april in de Nederlandse bioscopen. Naast Walker zijn onder anderen Vin Diesel, Dwayne Johnson en Michelle Rodriguez te zien in het zevende deel van de Fast and the Furious-reeks.

Walker, die in zes van de zeven films het personage Brian O'Connor vertolkt, overleed eind november in Los Angeles. Hij was passagier in een Porsche die werd bestuurd door zijn vriend, die veel te hard reed. Hij verloor de macht over het stuur en botste tegen een boom en lantaarnpaal. Ze overleden aan de verwondingen van de klap en de daaropvolgende brand.


Opnamen Fast & Furious 7 hervat na dood Paul Walker (Foto: Novum)