[Roddelcorner] Gouden auto's & gratis zuipen bij Genk

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Gratis uur zuipen als Genk doorgaat
Afgelopen donderdag bezorgde KRC Genk zich met een 0-0 bij Anzhi Makhachkala een goede uitgangspositie in de Europa League. De club kan zich voor het eerst in zijn bestaan plaatsten bij de laatste zestien van het Europacuptoernooi. Om zich te verzekeren van de steun van de fans heeft de clubleiding een hele goede beloning in het vooruitzicht gesteld: gratis drank!

"Mochten we ons donderdag bij de laatste zestien scharen, zou dat de eerste keer in de clubgeschiedenis zijn. En dus zou een zou een feestje op zijn plaats zijn! Daarom dat KRC alle aanwezige supporters trakteert op 1 uur gratis drank tijdens een Happy Hour!", laat de club weten op haar website. Hup Genk!

Bellende grensrechter
De vierde (en vijfde en zesde) man wordt vaak belachelijk gemaakt om zijn baantje. Maar een Bulgaarse grensrechter heeft zijn eigen beroepsgroep flink voor lul gezet. Georgi Tabakov was vlaggenist bij de wedstrijd tussen PSFC Chernomorets Burgas en Cherno More Varna op het hoogste Bulgaarse niveau toen hij telefoon kreeg. En wat doe je dan? Gewoon opnemen, een gesprekje voeren en de wedstrijd even laten voor wat het is. Tabakov denkt waarschijnlijk dat zijn gedrag zonder gevolgen blijft aangezien zijn vader bij de nationale bond werkt. Maar scheidsrechter van dienst, Tihomir Bobolov, dacht daar heel anders over: "Dit kan gewoon niet, ongeacht wie zijn vader is."


De bellende grensrechter (Bron: YouTube)

Gouden auto voor Wüst en Ter Mors
Vandaag werd Ireen Wüst verrast met een wel heel bijzonder cadeau. De vijfvoudig medaillewinnares van Sochi kreeg bezoek van collega olympisch kampioen Epke Zonderland. De turner had een nieuwe auto voor Wüst bij zich, eentje in een kleur die haar inmiddels wel heel bekend voorkomt:

Ook voor Jorien ter Mors was er zo'n bijzondere verrassing. Al moest ze het zo te zien wel met een kleiner model doen:


Elia wordt weer vader
Voetballer Eljero Elia wordt voor de derde keer vader. Via Facebook deelden Elia en zijn vriendin Sanne Hoogkamer het blijde nieuws mede aan de wereld. "We mogen het eindelijk verklappen Sael en Heavenly krijgen een broertje of zusje erbij. We are pregnant Love you Eljero Elia", aldus het stel op de bekende site. De twee kregen vierenhalfjaar geleden hun eerste kind: dochter Sael. In november 2012 werd de tweede geboren: Heavenly Aaliyah Danielle.

FOX Sports Nominations, voetballers en analisten gooien de trukendoos open
Eerst hadden we de beruchte NEK-nominations waarbij vaak gevaarlijke hoeveelheden drank genuttigd werden. Nu zijn er de FOX Sports Nominations. Voetballiefhebber Ruben introduceerde de voetbalversie van de NEK-nominations. Hij deed een trucje en daagde Kenneth Perez uit ook een trucje te doen. Daarna ging de bal rollen en diverse spelers en analisten zijn uitgedaagd en hebben hun trucjes laten zien.


Zo ging het balletje rollen bij de FOX Sports Nominations (Bron: YouTube)


En dit was één van de vervolgfilmpjes van de FOX Sports Nominations (Bron: YouTube)

De laatste olympische tweets
De afgelopen olympische weken hebben jullie hier op FOK!sport dagelijks kunnen genieten van de leukste olympische tweets. De thuiskomst en huldigingen van de olympiërs leverde nog wat leuke tweets op die we jullie niet willen onthouden:


Voetballers in actie tegen roken
Vroeger was het heel normaal dat voetballers na de training een sigaretje opstaken. Tegenwoordig is dat wel anders. Sterker nog, spelers zetten zich middels een spotje van KWF in voor de actie 'Roken is zo.....'. In deze serie spotjes is nu de slagzin 'Roken is zooo... schwalbe maken' aan de beurt. Spelers van vele voetbalclubs duiken op in het spotje:


De reclame van KWF onder het motto 'Roken is zooo... schwalbe maken' (Bron: YouTube)