'Lindsay Lohan bezoekt drugsfeestje'

Lindsay Lohan was vrijdag op een huisfeest waar naar verluidt cocaïne werd gebruikt en joints werden gerookt. De Amerikaanse entertainmentsite TMZ plaatste een foto online waarop het lijkt alsof er resten van beide drugssoorten op tafel lagen.

De 27-jarige Lohan, die in het verleden meerdere malen in een afkickkliniek verbleef, heeft volgens een woordvoerder geen drugs gebruikt of alcohol gedronken op het feest in Miami. De actrice zit nog steeds in haar proeftijd en zou volgens een zegsman geen risico willen lopen en vertrok vrij snel van het feest.

Tijdens het feest liepen de gemoederen hoog op tussen een vriend van Lohan en de broer van Paris Hilton. Ray Lemoine deelde klappen uit aan Barron Hilton omdat hij niet wilde vertrekken uit het huis. De politie zou nu voldoende bewijs hebben verzameld om Hilton te arresteren.

Lohan verliet eerder dit jaar een afkickkliniek waar ze voor de zesde keer probeerde af te kicken van drugs en alcohol. Door zich op te laten nemen wist de actrice in maart een celstraf te ontlopen. Lohan, die sinds 2007 regelmatig in aanraking met justitie komt, kwam dit keer in de problemen nadat ze tegen de politie had gelogen over een aanrijding.