[Serie A] Inter wint bij rentree Zanetti

Internazionale heeft zaterdag voor eigen publiek een zege op Livorno geboekt in de Serie A. De Milanezen kwamen op voorsprong door een eigen doelpunt van doelman Francesco Bardi. Daar leek het lange tijd bij te blijven, maar in blessuretijd bepaalde Yuto Nagatomo de eindstand op 2-0. Inter handhaaft zich op de vierde plaats, Livorno staat veertiende.

De rentree van Javier Zanetti was zaterdag het hoogtepunt in Giuseppe Meazza. Het 40-jarige clubicoon uit Argentinië stond ruim een halfjaar aan de kant met een achillespeesblessure. Hij viel acht minuten voor tijd in.

Udinese ging op bezoek bij laagvlieger Catania met 1-0 onderuit. Maxi Lopez maakte na een halfuur uit een strafschop het enige doelpunt van de wedstrijd. Udinese blijft steken op plaats tien, Catania bezet de negentiende plaats.