FOK! wat een weer... Later regen

Welkom op deze dinsdag! Met name in het westen was het gisteren prachtig weer, want in de middag en avond was het daar gewoon vrij zonnig. Elders was er meer bewolking en zeker diep in het binnenland vielen er nog een aantal buien en daar kwam ook wat onweer bij voor. Vandaag neemt overal de bewolking toe.

We beginnen de dag nog met af en toe zon, maar een storing komt langzaam dichterbij en zorgt voor de bewolkingstoename. Uiteindelijk volgt er ook regen. In het noorden wat meer grillig, in het zuiden wat meer gestaag. De temperatuur ligt rond de 21 graden en er staat een meest matige zuidwestenwind.

De warmte komt tijdelijk weer terug, echter een tweede hittegolf lijkt er dit keer niet in te zitten. Donderdag en vrijdag stijgt het kwik tot boven de 30 graden, maar daar lijkt het toch echt bij te gaan blijven.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

NAtuur1
Afstandbediening maakte een wandeling rondom de Loonse en Drunense duinen in de omgeving van Waalwijk.

NAtuurfoto2
En ik moet eerlijk zeggen...

 NAtuurfoto3
Dit zijn schitterende foto's!

 Natuurfoto4
Het zonnetje en niemand om je heen... heerlijk!