Overpeinzende trailer Malick's To The Wonder

Terrence Malick staat er niet om bekend zijn films in rap tempo af te ronden. Tussen 1973 en 2011 maakte hij slechts vijf films, met The Tree of Life als meest recente film. Hiermee lijkt hij de smaak echter te pakken gekregen te hebben, want voor de komende twee jaar staan er liefst vier producties van de regisseur op het programma. Of het ook daadwerkelijk viermaal tot een film gaat leiden is nog even afwachten, maar To The Wonder gaat er zeker aankomen, getuige de nieuwe trailer.

In de eerste trailer werd al een voorproefje vertoond van hoe de film waarschijnlijk gaat worden. Vergelijkingen met The Tree of Life gingen terecht op, maar in de tweede trailer zien we dat de film zich meer toespitst op de liefde en de fouten en beslissingen die daarbij komen kijken.

Met rollen voor onder meer Ben Affleck, Rachel McAdams, Olga Kurylenko en Javier Bardem mag de cast er wezen. De beelden en muziek voelen typisch Malickiaans aan met zijn dromerige cinematografie en de episch aandoende klanken, waarmee de harten van de fans waarschijnlijk alweer sneller zijn gaan kloppen. Zij kunnen de film vanaf 11 juli in de Nederlandse bioscopen aanschouwen.