FOK! wat een weer...Bewolkt.

Goedemorgen! In Limburg heeft het plaatselijk 2 dagen aan één stuk door gesneeuwd, en zodoende onstond er in Kerkrade een sneeuwdek van maar liefst 25 centimeter. Ook daar zal het vandaag wel overwegend droog worden, maar de zon zullen we vrijwel nergens te zien krijgen. De temperatuur loopt weer een graadje op en zal vanmiddag ongeveer 5 graden bedragen. Er staat weinig wind.

In de loop van de week zal de zon wat vaker gaan doorbreken, zodat er het buiten allemaal wat gezelliger uit zal gaan zien. De noordeljke wind is inmiddels ook afgenomen, maar stelt in het binnenland met windkracht 3 niet zoveel meer voor. Met een graad of 5 én minder wind is het dus al een stuk aangenamer weer om buiten te zijn.

Wat verder opviel was de zware sneeuwval op Corsica. Daar vielen enkele tientallen centimeters sneeuw en ook in het noorden van Italië was het bar winterweer. Het echte lenteweer vinden we terug op Kreta.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.


Eendengevecht
ADQ maakte deze prachtige foto van een eendengevecht in Den Haag.