Inter gaat in januari voor captain Anderlecht

Lucas Biglia geniet belangstelling van Internazionale. De club uit de Serie A wil de middenvelder in januari overnemen van Anderlecht.

Inter wil zich in de komende transferperiode op meerdere posities versterken. Met een bredere selectie hoopt de Italiaanse topclub mee te kunnen dingen om het kampioenschap. Naast Biglia richt Inter ook zijn pijlen op spits Rolando Bianchi van Torino en verdediger Igor Lichnovsky van Universidad de Chile, weet Goal.com.

De prioriteit van Inter ligt bij een nieuwe spits. De 29-jarige Bianchi wordt door sportief directeur Marco Branca gezien als de ideale stand-in voor eerste keus Diego Milito. Het contract van Bianchi bij Torino loopt aan het einde van het seizoen af en een nieuwe verbintenis ziet de spits niet zitten. Om die reden wil Torino in de winter af van Bianchi.

Inter is ook hoopvol om de 26-jarige Biglia over te nemen van Anderlecht, nu de club uit Brussel is uitgeschakeld in Europa. De Argentijnse middenvelder heeft een doorlopend contract in België, maar mag vertrekken voor een afkoopsom van acht miljoen euro.

Tot slot lijkt de 18-jarige Lichnovsky op weg naar de Nerazzurri. Volgens Branca heeft de centrale verdediger het in zich om het te maken in de Serie A. De veelbelovende verdediger heeft ook de aandacht getrokken van Borussia Dortmund. Inter zal vijf miljoen euro over moeten hebben om Lichonvsky naar het Giuseppe Meazza te lokken.