Plotselinge bekendheid verwonderde Pippa Middleton

Pippa Middleton stond ervan te kijken dat de hele wereld haar ineens kende. De 29-jarige Middleton werd vorig jaar wereldberoemd dankzij haar verschijning als bruidsmeisje op de bruiloft van haar zus Kate Middleton en de Britse prins William. Met name haar kont was na de trouwerij een veelbesproken onderwerp.

"Het is wonderlijk als je voor je dertigste wereldwijd bekend wordt door je zus, je zwager en je billen", schrijft Pippa volgens verschillende Britse media in haar boek Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends. "Ooit kan ik het misschien begrijpen. Het heeft zowel voor- als nadelen."

Ze noemt het publiceren van haar boek, dat eind deze maand officieel uitkomt, een van de voordelen van haar bekendheid. Hierin geeft ze tips voor het geven van een succesvol feest. "Van nature ben ik een optimist, dus ik richt me vooral op de voordelen."

Pippa vindt het 'erg vreemd' dat er zo veel over haar wordt geschreven. "Omdat ik er bewust weinig aan heb gedaan om een beeld van mezelf te schetsen."