[GP2] Uitslag Race 2 Barcelona

Luiz Razia heeft de tweede GP2-race op het circuit van Barcelona gewonnen. De Braziliaan bleef in de sprintrace Nathaneal Berthon en Davide Valsecchi ruim voor. Giedo van der Garde, de winnaar van gisteren, werd vandaag zesde. Nigel Melker werd als 24e afgevlagd.

De race begon iets later dan gepland, omdat Giancarlo Serenelli niet wegkwam voor de opwarmronde en Jolyon Palmer al tijdens de opwarmronde op moest geven. Razia mocht van poleposition vertrekken, kende een goede start en reed naar de zege. Achter hem drong Berthon nog even aan, maar de Fransman viel terug tot voor Valsecchi die het aan de stok had met James Calado.

Van der Garde eindigde als zesde na bij de start Esteban Gutierrez te zijn gepasseerd. Melker moest met een kapotte voorvleugel vroegtijdig naar binnen. Hij werd na een pitsstop uiteindelijk 24e.

In het kampioenschap gaat Valsecchi aan de leiding met 129 punten. Hij heeft een voorsprong van 25 punten op Razia. Van der Garde staat vierde met 60 punten, terwijl Melker dit seizoen nog geen punt heeft gescoord.